Beskrivelse
- Nul kalorier
- Skader ikke tænderne
- Dobbelt så sød som sukker
- Naturlig oprindelse
Sukrin+ er et sødestof til bordbrug på basis af erythritol og steviolglykosider. Det indeholder ingen kulhydrater, der indgår i kroppens energiomsætning.
Sukrin+ bliver fremstillet ved en naturlig gæringsproces (fermentering), hvor man bruger druesukker som råstof. Man bruger samme metode, når man laver fx vin eller ost. Erythritol findes også i naturen i bl.a. pærer, meloner og spisesvampe. Sødeevnen er justeret med steviolglykosider og er dobbelt så stor som sukker.
Sukrin+ har et lavt energiindhold (0 kcal/100 gram). Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, begrænser stigningen i blodsukkerniveauet i forhold til sukkerholdige fødevarer. Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne.
Ingredienser:
Sødestof med erythinol, steviolglykosider
Sødestof med erythinol, steviolglykosider
Produktinformation
per 100 g | |
Energi | 0 kJ/ 0 kcal |
Fedt | 0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
Kulhydrat | 100 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Kostfibre | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Andre informationer: | |
Varenummer: | 1375 |
Se lignende produkter