Beskrivelse
sojabønner. Sojabønnerne presses mekanisk for at adskille
oliedelen. Sojafars produceres derefter af det proteinrige
mel. Anvendes til fars, fx frikadeller, bolognese, burgere.
Ønskes en mørkere farsret, så tilsæt lidt sojasauce under
tilberedningen.
Proteinindholdet i 100 g tørret sojafars svarer ca. til 230
g hakket, råt svinekød.
Ingredienser:
SOJAbønnemel*
SOJAbønnemel*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | 1456 kJ / 347 kcal |
Fedt | 7,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,0 g |
Kulhydrat | 15,4 g |
- heraf sukkerarter | 10 g |
Kostfibre | 20,7 g |
Protein | 44,6 g |
Salt | 0,02 g |
Andre informationer: | |
Oprindelsesland | Frankrig og Holland. |
Allergener | Soja |
Varenummer: | 10651 |
Se lignende produkter