Sukrin
Er du bare vild med sukker, men gerne vil bevare den slanke figur? Eller vil du bare gerne leve lidt sundere? I dag findes der sukkererstatninger som sandkorn ved havet – naturlige såvel som kunstige (føy ). Et af de bedste erstatningsprodukter på markedet er sukrin, som er 100% naturligt, kaloriefrit og GMO-frit. Så er du noget skeptisk over for kunstige sødestoffer og deres indvirkning på din krop, skulle du stærkt overveje at bruge sukrin i fx din næste kage. Med sukrin er mulighederne uendelige!
Sukrin: et smagfuldt og sødt alternativ Kager og søde sager, der ikke er helt så syndige, som de ser ud til. Lyder det ikke forjættende? Med sukrin kan du nyde din mad uden de store samvittighedskvaler. Produktet, der består af erythritol, er nemlig fri for kalorier og har et glykæmisk indeks (GI) på nul. Derfor påvirker det ikke vores blodsukkerspejl. Dette smarte sukkeralternativ af naturlig oprindelse kan anvendes til både bagning og madlavning, men selvfølgelig også i din kaffe eller te! Foretrækker du derfor at spise meget kaloriefattigt, eller står den måske på LCHF hjemme hos dig, er sukrin en perfekt substitut. Denne substitut med sin rene og søde smag og uden tilsætningsstoffer er ganske enkelt fremragende. Søger du at erstatte klassisk flormelis til glasuren på din lagkage, er sukrin melis et perfekt valg. Er du fan af det mørkere rørsukker, kan du erstatte det med sukrin gold. Denne variant kan også bruges som alternativ til din brune farin i din super lækre Irish coffee, der får munden til at løbe i vand. Skal du have det ekstra sødt, er sukrin+ det oplagte valg. Blandingen af sukrin og stevia gør det dobbelt så sødt.En helt naturlig sukkererstatning Sukrin bliver udvundet ved fermentering (naturlig gæringsproces) af glukosen fra druer – tilbage er den rene sukkeralkohol, erythritol. En sukkeralkohol, der også findes i andre frugter som bl.a. meloner og pærer. Med druer som råstof minder sukrin smagsmæssigt derfor også om druesukker. Det naturlige alternativ til sukker er absolut et af de førende på markedet og vinder mere og mere indpas hos den danske befolkning.Er sukrin overhovedet noget for børn? At undgå sukker er kompliceret. Eller er det? Med sukrin kan man med det samme erstatte konventionelt sukker i enhver opskrift. Er sukrin så børnevenligt? Ja! Dette naturprodukt kan bruges i mange "søde" sammenhænge. Dine børn vil høre fuglene synge og med garanti spørge efter mere! Med sukrin forkæler du dine sanser og gør det nemt og lækkert at leve sundt!