Beskrivelse
På parboiled ris er alle hinder poleret fra, så risene er hvide.
Men risene har været udsat for en inddampnings-proces,
så næringsstofferne fra skallen er presset ind i riskornet.
Derfor er næringsværdien god, og jern og vitaminer er bevaret.
Brugsanvisning og anvendelse: Risene koges i forhold 1 del ris til 1,5 del vand. Vand og salt bringes i kog og risene tilsættes. Når vandet koger igen skrues ned for varmen, og låget lægges på. Efter 12 min. slukkes for risene som står endnu 10 min. under tætsluttende låg.
Ingredienser:
Parboiled ris*
Parboiled ris*
Produktinformation
Næringsdeklaration pr. 100 g | |
Energi | 1526 kJ / 363 kcal |
Fedt | 1,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
Kulhydrat | 79,8 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Kostfibre | 0,9 g |
Protein | 7,8 g |
Salt | 0,02 g |
Andre informationer: | |
Oprindelsesland | Cambodia. |
Varenummer: | U-11698 |
Se lignende produkter