Beskrivelse
Ølandshveden har et naturligt højt proteinindhold og det gør den særdeles velegnet til brødbagning. Lad dej med Ølandshvede hæve køligt og længe, så dens sødmefyldte smag rigtig får lov til at udfolde sig. Pas på med at lade den efterhæve for varmt og for længe - så kan du risikere at Ølandshveden mister noget af sin opbagning, når den kommer i ovnen. Fordi de fineste skaldele og kimen er med i sigtet mel, er melet ikke helt hvidt, og de brød du bager af melet, får derfor en let gylden krumme. Både skaldele og kim bidrager til ekstra sund og velsmag i det færdige bagværk!
Melets farve og næringsindhold afhænger af kornsorten, jordtypen, vind og vejr. Derfor er næringsdeklarationen kun vejledende.
Ingredienser:
ØlandsHVEDE*
ØlandsHVEDE*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | 1607 kJ / 383 kcal |
Fedt | 2,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,4 g |
Kulhydrat | 75 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Kostfibre | 5,0 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0 g |
Andre informationer: | |
Allergener | Hvede |
Varenummer: | 1922 |
Se lignende produkter