Beskrivelse
tørrede skaller er naturligt glutenfri og har et højt indhold af fibre. Det gør dem specielt velegnede til glutenfri bagning. Det høje fiberindhold er med til at øge brødets struktur og samtidig giver det brødet en bedre konsistens. Frøskallerne kan indtages ved at lade dem oprøre i vand
juice eller smoothies. Anvend f.eks. 1-2 tsk. loppefrøskaller oprøret i 2
5 dl væske. Drikkes straks efter oprøringen og dernæst drikkes et glas vand.
Ingredienser:
Tørrede psyllium-frøskaller* (Plantago ovata Forssk.)
Tørrede psyllium-frøskaller* (Plantago ovata Forssk.)
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | 776 kj |
Fedt | 0,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrat | 2,5 g |
- heraf sukkerarter | - |
Kostfibre | 87,8 g |
Protein | 1,4 g |
Salt | 0,3 g |
Andre informationer: | |
Oprindelsesland | IND |
Varenummer: | 10672 |
Se lignende produkter