Beskrivelse
Opskrift på vegansk lasagnette:
1 pose 250 g lasagnette, 200 g tørret sojakød,
2 glas La Bio Idea Napoli tomatsauce, 1 brik
havrefløde, 2-3 tsk gærflager, muskat, salt og peber.
Sojakødet koges efter anvisning på posen. Saucen og pastastykkerne tilsættes. Havrefløde og
ostesauce blandes og hældes over tomatblandingen. Det hele smages til med muskat, salt og peber.
Hældes i et fad og varmes i ovn i ca. 30 min ved 200 grader. Drys evt. med gærflager til slut.
Ingredienser:
Hvedemel*
Hvedemel*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | 1492 kJ / 352 kcal |
Fedt | 1,35 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,4 g |
Kulhydrat | 71 g |
- heraf sukkerarter | 3,1 g |
Kostfibre | 2,8 g |
Protein | 12,3 g |
Salt | 0 g |
Andre informationer: | |
Oprindelsesland | Italien. |
Allergener | Hvede |
Varenummer: | 11692 |
Se lignende produkter