Beskrivelse
Hele 60 % fiber.
Kun 4 % kulhydrat.
Anvendes i det glutenfri køkken.
Da kokosmel er særligt fiberrigt, suger det mere væske end de fleste andre meltyper. Derfor kan du reducere mængden af kokosmel i forhold til den mængde, der opgives i opskriften af andet mel (ca. 40 %). Samtidig bør du tilsætte en tilsvarende mængde ekstra væske (prøv dig frem, til du finder den ønskede konsistens). Det anbefales desuden at tilsætte ekstra æg i bagværk, hvor du bruger en stor andel kokosmel (brug et ekstra æg pr. 30 g kokosmel).
Kokosmel bruges ofte i proteinbarer og anden protein-bagværk og da gerne i kombination med proteinpulver. Melet har en naturlig sød smag, der gør, at du kan bruge mindre sødning i bagværket. Kokosmel er også velegnet som naturligt fortyknings- og bindemiddel i saucer.
Du kan erstatte op til 25 % af hvedemelet i traditionelle bageopskrifter og opnå en god reduktion af både kalorier og kulhydrater. Samtidig får du et solidt tilskud af kostfibre. Der findes masser af opskrifter, hvor kokosmel indgår, og hvis du ønsker at skifte andre glutenfri meltyper ud med kokosmel, kan du som udgangspunkt erstatte 100 procent. Vi anbefaler dog at bruge kokosmel i kombination med andre meltyper for det bedste resultat.
Ingredienser:
kokosmel, affedtet
kokosmel, affedtet
Produktinformation
Andre informationer: | |
Varenummer: | 1397 |
Se lignende produkter