Beskrivelse
Knækkede hvedekerner er hele korn, som er knust i uregelmæssige stykker. De knækkede kerner kan anvendes i brød - både lyse og mørke - og til grød. Husk at de knækkede kerner suger væde til sig, så ekstra væske kan være nødvendigt, hvis du vil have en blød og elastisk dej!
Kernernes farve og næringsindhold afhænger af kornsorten, jordtypen, vind og vejr. Derfor er næringsdeklarationen kun vejledende.
Nøglehuls- og fuldkornsmærket.
Ingredienser:
HVEDE*
HVEDE*
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | 1439 kj / 344 kcal |
Fedt | 2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
Kulhydrat | 75,4 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Kostfibre | 10,5 g |
Protein | 12 g |
Salt | - |
Andre informationer: | |
Allergener | Hvede |
Varenummer: | 1918 |
Se lignende produkter