Beskrivelse
Særligt i Italien bruges frøene flittigt i bl.a. fennikelpølse, fiskeretter, kødretter med lam eller oksekød, supper og salater.
Krydderiet fennikel kan købes både som hele, tørrede frø og som stødt pulver. Den mest intense smag fås fra de hele frø. Smagen intensiveres, hvis frøene ristes på en tør pande, inden de knuses og tilsættes maden, men frøene kan også sagtens bruges, som de er.
Fennikel stammer fra Vestasien og Middelhavsområdet, hvor frøene har været brugt som krydderi siden oldtiden.
Produktinformation
Næringsdeklaration pr. 100 g | |
Energi | - |
Fedt | - |
- heraf mættede fedtsyrer | - |
Kulhydrat | - |
- heraf sukkerarter | - |
Kostfibre | - |
Protein | - |
Salt | - |
Andre informationer: | |
Oprindelsesland | EU / ikke EU - Pakket i Danmark. |
Varenummer: | 11221 |
Se lignende produkter