Beskrivelse
Fennikel kan købes både som hele, tørrede frø og som stødt pulver. Den mest intense smag fås fra de hele frø. Smagen intensiveres, hvis frøene ristes på en tør pande, inden de knuses og tilsættes maden, men de kan også sagtens bruges, som de er.
Fennikel stammer fra Vestasien og middelhavsområdet, hvor den har været brugt som krydderi siden oldtiden.
Faktisk er fennikel først blevet anvendt som grøntsag i Europa fra 1980'erne.
Ingredienser:
Fennikelfrø (Foeniculum vulgare)
Fennikelfrø (Foeniculum vulgare)
Produktinformation
Næringsdeklaration pr. 100 g | |
Energi | - |
Fedt | - |
- heraf mættede fedtsyrer | - |
Kulhydrat | - |
- heraf sukkerarter | - |
Kostfibre | - |
Protein | - |
Salt | - |
Andre informationer: | |
Oprindelsesland | EU / ikke EU - Pakket i Danmark. |
Varenummer: | 11222 |
Se lignende produkter