Beskrivelse
Rødderne, der er en meter lange, spises som en grønsag i bl.a. Japan, hvor de går under navnet Gobo. I Middelalderen blev burre også dyrket i Europa, så rødderne kunne spises som en grønsag. Smagen minder efter sigende om artiskok, som burre er relateret til. Nu til dags anvendes rødderne sjældent i madlavning, med undtagelse af Italien, Brasilien og Portugal. Roden blev traditionelt brugt i Storbritannien som aroma i urtete, hvor den anvendes sammen med mælkebøtte - en blanding der stadig fremstilles.
Ingredienser:
Skåret Burrerod (Arctium lappa)
Skåret Burrerod (Arctium lappa)
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | - |
Fedt | - |
- heraf mættede fedtsyrer | - |
Kulhydrat | - |
- heraf sukkerarter | - |
Kostfibre | - |
Protein | - |
Salt | - |
Andre informationer: | |
Oprindelsesland | EU/ ikke EU - pakket i Danmark. |
Varenummer: | 11323 |
Se lignende produkter