Ingredienser:
60 gram nødder (pinjekerner eller hakkede hasselnødder)
3 spiseskefulde solsikkekerner
1 spiseskefuld græskarkerner
2 gulerødder i små tern
2 porer skåret i små strimler
1 grøn og en rød peber skåret i små strimler
1 stor løg skåret i strimler
10 små cherrytomater, skåret i både
3 fed hvidløg, finskåret? ½ teskefuld friskpresset ingefær
1 frisk chili, skåret i små stykker
4 spiseskefulde Tamari? citronsaft
Frisk kværnet peber og salt
ca. 500 gram Kyllingestykker, fisk eller Tofu,
Kelpamare hældes over retten ved servering
60 gram nødder (pinjekerner eller hakkede hasselnødder)
3 spiseskefulde solsikkekerner
1 spiseskefuld græskarkerner
2 gulerødder i små tern
2 porer skåret i små strimler
1 grøn og en rød peber skåret i små strimler
1 stor løg skåret i strimler
10 små cherrytomater, skåret i både
3 fed hvidløg, finskåret? ½ teskefuld friskpresset ingefær
1 frisk chili, skåret i små stykker
4 spiseskefulde Tamari? citronsaft
Frisk kværnet peber og salt
ca. 500 gram Kyllingestykker, fisk eller Tofu,
Kelpamare hældes over retten ved servering
Sådan gør du:
Kog 200 g ris og varm nødder og frø og græskarkernerne på en tør pande. Lynsteg alle ingredienser i en wok og tilsæt krydderierne. Tilsæt citronsaft, tamari, tomater, salt og peber. Smag den til og server den på et veldækket bord.
Kog 200 g ris og varm nødder og frø og græskarkernerne på en tør pande. Lynsteg alle ingredienser i en wok og tilsæt krydderierne. Tilsæt citronsaft, tamari, tomater, salt og peber. Smag den til og server den på et veldækket bord.