Menu

Vand Kefir

Ingredienser:
Opskrift, 5 liter:(Brug et stort sylteglas med patentlåg.)
12 spiseskefulde kefirsvamp
300 gram sukker (øko rørsukker)
3 tørrede figner (øko)skrællen fra
1 citron (øko)
4½ liter koldt vand
Sådan gør du:
Skold figner og citron i kogende vand før du skræller citronen - fignerne kommes hele i. Gæringstid (ikke i køleskab): Mindst 2 døgn - højst 3 døgn. Kulsyreindholdet øges for hver dag. Efter endt gæring hældes blandingen gennem en sigte. Hæld kefirvandel på flasker. Skyld kefirsvampene under rindende koldt vand, smid frugterne ud - og svampene er klar til brug igen efter samme opskrift. Kefirdrikken er så læskende, at man vil glæde sig til den hver dag.

Smager godt både afkølet og ved stuetemperatur.Kefirsvampen øges hurtigt. Smid ikke de overskydende ud, men giv dem hellere til andre, da kefir kan være vanskelig at få fat på.

God fornøjelse.
Mange tak til Henrik Edelved
Posted in Sunde Drikke By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader