Ingredienser:
4 dl brune ris
4 dl vand 1 ds. flåede el. hakkede tomater
2-3 spsk. citronsaft el. eddike (f.eks. rødvins-, hvidvins-, æble- eller balsamicoeddike)
Lidt ekstra jomfruolivenolie
4 dl brune ris
4 dl vand 1 ds. flåede el. hakkede tomater
2-3 spsk. citronsaft el. eddike (f.eks. rødvins-, hvidvins-, æble- eller balsamicoeddike)
Lidt ekstra jomfruolivenolie
Sådan gør du:
Tomatiserede Brune Ris Mariner risene i vand, flået el. hakket tomat samt citronsaft el. eddike og stil det i køleskabet natten over. Kom hele molevitten i en gryde dagen efter og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad simre ved laveste varme i 15-20 minutter under låg. Rør af og til. Tag gryden af varmen og lad risene trække yderligere 10 minutter under låg. Rør en smule olivenolie i.
Prøv at lynstege risene i en wok sammen med dine yndlingsgrøntsager.
Velbekomme!