Ingredienser
150 g mandler
5 æg
2 dl kokosmælk
2 modne bananer
2 spsk. FiberHUSK
1 dl af dit foretrukne sødemiddel, fx Sukrin Gold.
2 spsk. kanel
2 tsk. bagepulver
1 æble
150 g mandler
5 æg
2 dl kokosmælk
2 modne bananer
2 spsk. FiberHUSK
1 dl af dit foretrukne sødemiddel, fx Sukrin Gold.
2 spsk. kanel
2 tsk. bagepulver
1 æble
Sådan gør du:
Mal mandlerne til fint mel i en kaffe- eller nøddekværn.
Blend med stavblenderen æg, kokosmælk, bananer, FiberHUSK, sødemiddel, kanel og bagepulver til en ensartet dej.
Skær æblet i tern, og vend det i dejen sammen med de malede mandler.
Hæld dejen i 20-25 muffinforme, og bag dem ved 200 grader i 15 minutter.
Mal mandlerne til fint mel i en kaffe- eller nøddekværn.
Blend med stavblenderen æg, kokosmælk, bananer, FiberHUSK, sødemiddel, kanel og bagepulver til en ensartet dej.
Skær æblet i tern, og vend det i dejen sammen med de malede mandler.
Hæld dejen i 20-25 muffinforme, og bag dem ved 200 grader i 15 minutter.