Ingredienser:
2 små squash (ca. 200 g/4 dl)
6 æg
8 spsk. boghvedemel
3-4 tsk. bagepulver
1-2 tsk. stødt kardemomme
2 tsk. stødt ceylonkanel
2 spsk. honning eller ahornsirup
100 g smør eller ghee / klaret smør, blødt
2 små squash (ca. 200 g/4 dl)
6 æg
8 spsk. boghvedemel
3-4 tsk. bagepulver
1-2 tsk. stødt kardemomme
2 tsk. stødt ceylonkanel
2 spsk. honning eller ahornsirup
100 g smør eller ghee / klaret smør, blødt
Sådan gør du:
* Skyl squashen, og skær den i grove tern.
* Put alle ingredienser i en blender ellerfoodprocessor, og kør godt, til massener helt jævn og tyk. Den skal væreflydende som sandkagedej. Alt efter vandindholdet i squashen kan der være behov for at tilsætte 1-2 spsk. vand.
* Hæld dejen i varmt vaffeljern, og bag.
* Afkøl vaflerne på en rist.
FIF TIL SQUASHVAFLER
Vaflerne kan spises med alt fra frugt til figenpålæg. De kan også varieres uden krydderier og honning.
Endelig kan du rulle dejen(uden krydderier!) ud mellem to stykker bagepapir, pynte den med pizzatopping og bage den i ovnen til en lækker glutenfri pizza!
Ved at tilsætte yderligere 1-2 æg og lidt vand eller mælkkan dejen fint bruges som pandekagedej.
* Skyl squashen, og skær den i grove tern.
* Put alle ingredienser i en blender ellerfoodprocessor, og kør godt, til massener helt jævn og tyk. Den skal væreflydende som sandkagedej. Alt efter vandindholdet i squashen kan der være behov for at tilsætte 1-2 spsk. vand.
* Hæld dejen i varmt vaffeljern, og bag.
* Afkøl vaflerne på en rist.
FIF TIL SQUASHVAFLER
Vaflerne kan spises med alt fra frugt til figenpålæg. De kan også varieres uden krydderier og honning.
Endelig kan du rulle dejen(uden krydderier!) ud mellem to stykker bagepapir, pynte den med pizzatopping og bage den i ovnen til en lækker glutenfri pizza!
Ved at tilsætte yderligere 1-2 æg og lidt vand eller mælkkan dejen fint bruges som pandekagedej.