Menu

Sprød salat med Tempeh

Ingredienser:

Opskrift
tempeh 200 g (eller tofu)
vand 1½ dl
shoyu 1½ spsk
ingefær 2 store skiver
kokosolie eller ekstra jomfruolivenolie
gulerødder 2-3 mellem
radiser 1 dl skåret
cornichoner 3/4 dl skåret
romaine- eller hjertesalat 4 håndfulde

Dressing:
1 spsk grov sennep uden sukker
½ dlæblejuice
1 spskriseddike eller æblecidereddike
Sådan gør du:
Del tempehblokken i 2-3 dele (er det en rund aflang tempeh, deles den på langs), og småkog den i vand, shoyu og ingefær 15-20 minutter. Køl tempehen af, og skær den i skiver, der steges gyldne i pænt med olie (det er tempehen, der alene bidrager med fedtstof til salaten).
Bland dressingen. Kom de stegte tempehskiver i en skål, og hæld dressingen over.
Skær tynde strimler af gulerod med en tyndskræller ? du skal bruge i alt 2 store håndfulde. Skær radiser i tynde skiver, skær cornichoner i småstykker, og snit salaten. Bland alt.
Posted in Aftensmad Salater By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader