Ingredienser:
100 til 200 g rucolasalat
1 dl let brændte Gojibær
1 dl hakket og lidt ristede mandler
100 g hakkede bacon, sprød
1 avocado
Dressing
1 til 2 spsk olivenolie
2 spsk limesaft
½ spsk eddike
salt og peber
100 til 200 g rucolasalat
1 dl let brændte Gojibær
1 dl hakket og lidt ristede mandler
100 g hakkede bacon, sprød
1 avocado
Dressing
1 til 2 spsk olivenolie
2 spsk limesaft
½ spsk eddike
salt og peber
Sådan gør du:
Rist mandler og Gojibær i varmluftovnen i 10 minutter omkring 125 grader. Steg bacon terningerne, indtil de bliver sprøde. Skær avocado og tilsæt resten af ingredienserne. Hæld dressingen over tilsidst.
Velbekomme!
Rist mandler og Gojibær i varmluftovnen i 10 minutter omkring 125 grader. Steg bacon terningerne, indtil de bliver sprøde. Skær avocado og tilsæt resten af ingredienserne. Hæld dressingen over tilsidst.
Velbekomme!