Ingredienser:
1 kg. frisk klippet rucola
5 fed hvidløg
100 frisk revet parmesan
1 tsk. havsalt
3 dl. god olivenolie
100 g. pinjekerner
saften af 1 citron
frisk kværnet peber efter smag
1 kg. frisk klippet rucola
5 fed hvidløg
100 frisk revet parmesan
1 tsk. havsalt
3 dl. god olivenolie
100 g. pinjekerner
saften af 1 citron
frisk kværnet peber efter smag
Sådan gør du:
Da jeg sent mandag aften kom til min frugt og grønt leverandør - Rønnely i Svinninge, viste Erling mig en kasse nyklippet rucolasalat. Det var simpelthen så smukt og duften himmelsk, så dem måtte jeg bare have med til en gang hjemmelavet pesto.
Persille, rucola, basilikum, tomater (tørrede) - jamen stort set alt hvad den kommende tid bringer af friske urter skal du forsøge dig med til en gang pesto. Ned i køkkenmaskinen og 2 minutter senere er du klar til drømmeverdenen.
God fornøjelse. Mange tak til Henrik Edelved
Da jeg sent mandag aften kom til min frugt og grønt leverandør - Rønnely i Svinninge, viste Erling mig en kasse nyklippet rucolasalat. Det var simpelthen så smukt og duften himmelsk, så dem måtte jeg bare have med til en gang hjemmelavet pesto.
Persille, rucola, basilikum, tomater (tørrede) - jamen stort set alt hvad den kommende tid bringer af friske urter skal du forsøge dig med til en gang pesto. Ned i køkkenmaskinen og 2 minutter senere er du klar til drømmeverdenen.
God fornøjelse. Mange tak til Henrik Edelved