Ingredienser:
6 mellem store rødbeder
6 mellem store kartofler
12 tvebakker
1 l. (soya) mælk
2 æg - (soya) fløde
salt - pepper
olivenolie
4 store løg
6 mellem store rødbeder
6 mellem store kartofler
12 tvebakker
1 l. (soya) mælk
2 æg - (soya) fløde
salt - pepper
olivenolie
4 store løg
Sådan gør du:
Rens og kog rødbederne til de er møre flå skindet af skær dem i stykker og riv dem i Zyllis/råkost/maskine el .a.
Kog kartoflerne møre put dem i samme maskine mos dem. Sæt 6 tvebakker i blød i mælken til de har absorberet det de kan. Bland nu alle delene sammen kom salt pepper i sammen med ægget (kan udelades hvis man ikke kan lide æg) farsen skal være sådan at man kan forme beuf deraf.
Knus de øvrige tvebakker til en grov rasp vend alle beuf i det sammen piskede æg /fløde vend dem igen i raspen - nu skulle olien være varm nok til at beufferne kan steges. Rens løgene skær dem i skiver steg dem lysebrune kom dem ovenpå de stegte beuffer pynt gerne med en trekant citron eller en skive pepper frugt ved serveringen.
Serveres med en brun sauce / grøntsager eller bare kogte kartofler og en grøn salat