Menu

Rawfood Tærte

Ingredienser:
Bund:
3 dl nødder
2 dl tørrede abrikoser

Fyld:
6 dl blåbær
4 dl cashew- eller macadamianødder
1 dl agave nektar
1-2 spsk. raw kakaopulver

Sådan gør du:
Tjek om abrikoserne er bløde, ellers læg dem i blød et par timer. Mal nødderne til mel med en blender eller en kaffekværn. Kom nødder og abrikoser i en foodprocessor, indtil de former sig til en kugle.

Læg et stykke bagepapir i en tærteform, så det dækker bunden og kanten og pres dejen rundt i formen med en dejskraber. Dejen skal gerne dække både bunden og siderne. Stil dejen i køleskabet.

Tø blåbærrene op, hvis de har været frosne. Ellers kom de fleste af dem direkte i en blender, men gem en lille håndfuld til pynt. Tilsæt ligeledes cashewnødder, agave nektar og kakao i blenderen, og blend indtil alle nødder er helt nedbrudte, og konsistensen er cremet. Hæld blåbærcremen ned i tærteformen og pynt med de resterende bær. Stil tærten i køleskabet i et par timerfør servering.

Denne tærte smager vidunderligt og har den flotteste farve.

Prøv at erstatte halvdelen af nødderne i bunden med grovvalsede havregryn. De er væsentlig billigere end nødder, men virker fint i denne opskrift.
Posted in Kager & Dessert By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader