Tærtebund
5 dl blandede mandler og cashewnødder
1 spsk kakaosmør
1 spsk kokosolie
3 dl dadler, udstenede
2 spsk rå kakaopulver
1 spsk agavesirup eller rå honning
1 spsk vand
Lidt kokosmel
Pink creme
2 store bananer
1 tsk vaniljepulver
2 spsk lecitingranulat
200 g frosne jordbær
2 spsk kokosolie
Evt. lidt agavesirup, hvis du har en meget sød tand
Evt. friske jordbær til pynt
5 dl blandede mandler og cashewnødder
1 spsk kakaosmør
1 spsk kokosolie
3 dl dadler, udstenede
2 spsk rå kakaopulver
1 spsk agavesirup eller rå honning
1 spsk vand
Lidt kokosmel
Pink creme
2 store bananer
1 tsk vaniljepulver
2 spsk lecitingranulat
200 g frosne jordbær
2 spsk kokosolie
Evt. lidt agavesirup, hvis du har en meget sød tand
Evt. friske jordbær til pynt
Sådan gør du:
Tærtebund: Mal mandlerne i en foodprocessoreller blender, og tilsæt derefter kakaosmør og kokosolie. Blend, og tilsæt derefter dadler, kakaopulver, agavesirup og vand. Drys kokosmel i et tærtefad, og fordel derefter tærtedejen i formen. Lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet eller fryseren, mens du laver fyldet.
Pink creme: Skræl bananerne, og blend dem til de er cremede med vaniljepulver, lecitingranulat, agavesirup eller honning og kokosolie. Tilsidst tilsættes de frosne jordbær, og det blendestil en tyk is.
Fordel fyldet på tærtebunden og server straks, f.eks. med friske jordbær.
Tærtebund: Mal mandlerne i en foodprocessoreller blender, og tilsæt derefter kakaosmør og kokosolie. Blend, og tilsæt derefter dadler, kakaopulver, agavesirup og vand. Drys kokosmel i et tærtefad, og fordel derefter tærtedejen i formen. Lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet eller fryseren, mens du laver fyldet.
Pink creme: Skræl bananerne, og blend dem til de er cremede med vaniljepulver, lecitingranulat, agavesirup eller honning og kokosolie. Tilsidst tilsættes de frosne jordbær, og det blendestil en tyk is.
Fordel fyldet på tærtebunden og server straks, f.eks. med friske jordbær.