Bund:
1 dl paranødder
½ dl Medjool dadler, uden sten
½ dl tørret kokos
Ingredienserne blendes, kværn evt. nødderne først i en kaffemølle. Beklæd bunden af en springform med vitavrap, det gør det lettere at få den færdige kage ud af formen. Dejmassen fyldes i bunden af springformen og den stilles koldt mens ostecreme og bærsauce tilberedes.
Ostecreme:
3 dl cashewnødder udblødt i vand i min 1 time
½ dl vand
¾ dl citronsaft
½ dl agave sirup
1 dl kokosolie (smeltes i vandbad eller ved at sætte beholderen på en varm radiator)
¾ dl kakaosmør (smeltes i vandbad eller ved at sætte beholderen på en varm radiator)
1 tsk vanilje
½ tsk himalayasalt
Blend cashewnødder med vand og tilsæt og blend de resterende ingredienser.
Hindbærparfait
3 dl friske eller frosne hindbær
3 spsk. agave sirup
Det hele blendes og hældes over den afkølede og stivnede cheesecake.
Når kagen er stivnet fjernes siderne af springformen og kagen garneres evt. med frisk frugt. Hæld cremen over nødebunden i springformen og stil koldt (køleskab eller fryser)
RawCake - Cheesecake
Posted in Kager & Dessert By