Menu

RawCake - After Eight

Ingredienser:

Kagebund
3 dl dadler, udstenede
1 spsk kakaosmør
1 spsk kokosolie
3 spsk agavesirup
2 tsk vaniljepulver
5 spsk rå kakaopulver
1 knsp salt
1 dl paranødder, udblødt i vand i 2 timer og grofthakkede

Myntecreme
6 dl cashewnødder, udblødt i vand i 2 timer
1 dl mandelmælk kan evt. erstattes afvand og 1 tsk ekstra lecitingranulat)
1 spsk kakaosmør
4 spsk kokosolie
7 spsk agavesirup
2 spsk lecitingranulat
1 dl sammenpressede mynteblade
3 dråber pebermynteolie
Sådan gør du:

Kagebund: Blend dadler, kakaosmør, kokosolieog agavesirup, og tilsæt så vaniljepulver, kakaopulver,salt og nødder. Fordel dejen i bunden afen springform foret med bagepapir, og stil denpå køl.

Myntecreme: Blend først cashewnødder medmandelmælk, kakaosmør, kokosolie, agavesirupog lecitingranulat til en blød creme. Tilsætderefter mynteblade og mynteolie, og blendgodt. Hæld myntecremen i springformen, ogstil kagen i fryseren mindst 1 time, til kagen erfast, og fjern derefter siderne på springformenog bagepapiret.

Garner med friske myntebladeinden serveringen.
Posted in Kager & Dessert By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader