Ingredienser:
Ca. 40 stk.
5 dl sort, rød eller hvid quinoa
2 dl amaranth
3 dl solsikkekerner
2 dl sort sesam (hvid sesam kan også bruges)
2 dl græskarkerner
4 dl vand
1 tsk Himalaya- eller urtesalt
Ca. 40 stk.
5 dl sort, rød eller hvid quinoa
2 dl amaranth
3 dl solsikkekerner
2 dl sort sesam (hvid sesam kan også bruges)
2 dl græskarkerner
4 dl vand
1 tsk Himalaya- eller urtesalt
Sådan gør du:
Kog først quinoa og amarant sammen.Læg imens sesam, solsikkekerner og græskarkerner i blød i de 4 dl vand.
Køl den kogte quinoa (skyld evt. under rindende, koldt vand) og hæld i skålen med kerner.
Kør halvdelen af "guinoa-kerne?-massen igennem en food processor eller kraftig blender til du har en dej-agtig konsistens.
Bland dejen med de resterende hele kerner og quinoa og amarant. Rør salt i.Smør din quinoa-kerne dej ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen skal være ca. 1 cm tyk.
Bag i varmluftsovn ved 100 grader i ca. 2 timer. Bagetiden kan du variere efter ovntype. Når brødene er tørre tages bageplader ud og"brødpladerne? kan skæres i mindre kvadrater.
Kog først quinoa og amarant sammen.Læg imens sesam, solsikkekerner og græskarkerner i blød i de 4 dl vand.
Køl den kogte quinoa (skyld evt. under rindende, koldt vand) og hæld i skålen med kerner.
Kør halvdelen af "guinoa-kerne?-massen igennem en food processor eller kraftig blender til du har en dej-agtig konsistens.
Bland dejen med de resterende hele kerner og quinoa og amarant. Rør salt i.Smør din quinoa-kerne dej ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen skal være ca. 1 cm tyk.
Bag i varmluftsovn ved 100 grader i ca. 2 timer. Bagetiden kan du variere efter ovntype. Når brødene er tørre tages bageplader ud og"brødpladerne? kan skæres i mindre kvadrater.
Nyd med f.eks. hummus eller guacamole.