Menu

Provencalsk Grøntsagssuppe

Ingredienser:
SUPPEN
4 gulerødder
2 squash
2 porrer
2 persillerod
2 løg
150 g grønne bønner, friske eller fra frost
4 fed hvidløg
Timian
Læsø eller Himalaya salt
friskkværnet peber
1½ liter grøntsagsbouillon fra Morga eller Helios

CREMEN
4 kogte kartofler
4-6 fed hvidløg
Frisk basilikum og timian
1 dl. Olivenolie
1 dåse økologiske, flåede tomater
Læsø eller Himalaya Salt
Friskkværnet peber
Til sidst tilsættes 1 dåse økologiske, flåede tomater
4 store kartofler koges med suppen og anvendes til kryddercremen´.
Sådan gør du:
Rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. (Kartoflerne koges med hele).
Tilsæt alle grøntsagerne i bouillonen og lad dem koge i ca. 30 minutter. Tag kartoflerne op og tilsæt de flåede tomater og smag suppen til med krydderier. Blend de kogte kartofler med de øvrige ingredienser og kryddercremen er klar.

Suppen kan serveres med groft rugbrød eller helt tyndtskåret, ristet rugbrød.
Posted in Suppe By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader