Ingredienser: Til 4 personer.
250 g tørret pasta(f.eks. fettuchine, spagetti eller linguine)
500 g friske, modne tomater i tern
1/2 dl tomatjuice
1 fed finthakket hvidløg
1/2 tsk. salt
15 g friske basilikumblade
30 g revet parmesanost
1/2 dl UDOS CHOICE3-6-9 Olieblanding
salt og peber.
250 g tørret pasta(f.eks. fettuchine, spagetti eller linguine)
500 g friske, modne tomater i tern
1/2 dl tomatjuice
1 fed finthakket hvidløg
1/2 tsk. salt
15 g friske basilikumblade
30 g revet parmesanost
1/2 dl UDOS CHOICE3-6-9 Olieblanding
salt og peber.
Sådan gør du:
Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm. Bland tomater, tomatjuice, hvidløg og salt i en stor gryde. Læg låg på og lad det simre, til tomaterne er bløde. Tilsæt basilikumblade og olie og vend den afdryppede pasta i. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesan.
Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm. Bland tomater, tomatjuice, hvidløg og salt i en stor gryde. Læg låg på og lad det simre, til tomaterne er bløde. Tilsæt basilikumblade og olie og vend den afdryppede pasta i. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesan.