Menu

Pandekager Kikærter & Quinoa

Ingredienser:
(8 pandekager til 4 personer)
1 kop kikærtemel
1 kop vand
2 spsk. tamari sauce
1/4 tsk. cayenne peber
1 tsk. kommen pulver
3 tsk. rød løg (revet)
1 kop kogt quinoa
1/4 kop Cosmoveda kokosolie eller ghee (til at stege i).
Evt. lidt ekstra Himalaya krystalsalt

Sådan gør du:

Pisk kikærtemel, vand, tamari, cayenne, kommen og løg sammen. Tilføj kogt quinoa og lad stå i 10 minutter. Varm 2 spsk. olie på en pande og hæld lidt pandekage dej på. Steg den indtil den er lidt gylden brun (cirka 1-2 minutter på hver side). Tilføj mere olie efter behov.
Posted in Morgenmad Frokost Aftensmad Glutenfri By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader