Ingredienser:
(8 pandekager til 4 personer)
1 kop kikærtemel
1 kop vand
2 spsk. tamari sauce
1/4 tsk. cayenne peber
1 tsk. kommen pulver
3 tsk. rød løg (revet)
1 kop kogt quinoa
1/4 kop Cosmoveda kokosolie eller ghee (til at stege i).
Evt. lidt ekstra Himalaya krystalsalt
(8 pandekager til 4 personer)
1 kop kikærtemel
1 kop vand
2 spsk. tamari sauce
1/4 tsk. cayenne peber
1 tsk. kommen pulver
3 tsk. rød løg (revet)
1 kop kogt quinoa
1/4 kop Cosmoveda kokosolie eller ghee (til at stege i).
Evt. lidt ekstra Himalaya krystalsalt
Sådan gør du:
Pisk kikærtemel, vand, tamari, cayenne, kommen og løg sammen. Tilføj kogt quinoa og lad stå i 10 minutter. Varm 2 spsk. olie på en pande og hæld lidt pandekage dej på. Steg den indtil den er lidt gylden brun (cirka 1-2 minutter på hver side). Tilføj mere olie efter behov.