Ingredienser:
½ blomkål
1 agurk
1 rødløg
250 g cherrytomater
150 g tørrede abrikoser
1 dl cashewnødder
Dressing
1 dl olivenolie
2 spsk citronsaft
1 lille håndfuld hakket frisk mynte
1 lille håndfuld hakket frisk persille
1 lille håndfuld hakket frisk koriander
salt og peber
½ blomkål
1 agurk
1 rødløg
250 g cherrytomater
150 g tørrede abrikoser
1 dl cashewnødder
Dressing
1 dl olivenolie
2 spsk citronsaft
1 lille håndfuld hakket frisk mynte
1 lille håndfuld hakket frisk persille
1 lille håndfuld hakket frisk koriander
salt og peber
Sådan gør du:
Kom blomkålen i en foodprocessor og blend indtil den er meget fint hakket. Snit og hak agurken, løget, cashewnødderne og abrikoserne fint. Halvér cherrytomaterne. Kom alt sammen i en skål og bland. Kom ingredienserne til dressingen i en blender og blend let. Bland dressingen i skålen og smag til.
Dette minder meget om den klassiske bulgursalat.
Kom blomkålen i en foodprocessor og blend indtil den er meget fint hakket. Snit og hak agurken, løget, cashewnødderne og abrikoserne fint. Halvér cherrytomaterne. Kom alt sammen i en skål og bland. Kom ingredienserne til dressingen i en blender og blend let. Bland dressingen i skålen og smag til.
Dette minder meget om den klassiske bulgursalat.