Ingredienser
1 dl. fin kokosmel
1 tsk. matcha
4 æg
1/4 tsk bagepulver
1/2 dl. mælk eller mandeldrik
1 spsk. FiberSirup
Et lille drys saltalt
1 dl. fin kokosmel
1 tsk. matcha
4 æg
1/4 tsk bagepulver
1/2 dl. mælk eller mandeldrik
1 spsk. FiberSirup
Et lille drys saltalt
Sådan gør du:
Du pisker bare alle ingredienser godt sammen og steger pandekagerne i olivenolie, under middel varme, så de gode stoffer i Matcha bevares. De er færdige når de er gyldne, grønne og sprøde.
Matcha pandekager er glutenfri og kan bruges som en lille dessert med cremefraice og bær. Eller som her hvor de er tilberedt som en lille frokost pandekage med skyr og krydderurter.
Matcha er en ægte te-ceremoni, fra Japan, hvor det ikke kun er smagen der nydes, men også hele roen og nydelsen der er ved at lave en kop god og ægte Matcha-te. Matcha smager ret unik med dens kombination af sød og bitter.
Læs mere om Matcha her...
Du pisker bare alle ingredienser godt sammen og steger pandekagerne i olivenolie, under middel varme, så de gode stoffer i Matcha bevares. De er færdige når de er gyldne, grønne og sprøde.
Matcha pandekager er glutenfri og kan bruges som en lille dessert med cremefraice og bær. Eller som her hvor de er tilberedt som en lille frokost pandekage med skyr og krydderurter.
Matcha er en ægte te-ceremoni, fra Japan, hvor det ikke kun er smagen der nydes, men også hele roen og nydelsen der er ved at lave en kop god og ægte Matcha-te. Matcha smager ret unik med dens kombination af sød og bitter.
Læs mere om Matcha her...