Ingredienser:
Svesker 750 g
Figner 750 g
Vand ca. 2 liter
Sennesblade /bælgepulver 10 g
Sirup 750 g
Honning 750 g
Svesker 750 g
Figner 750 g
Vand ca. 2 liter
Sennesblade /bælgepulver 10 g
Sirup 750 g
Honning 750 g
Sådan gør du:
Svesker og figner sættes i blød 1 døgn og derefter blendes det. Sirup og honning tilsættes. Det gives et hurtig opkog og til sidst tilsættes sennespulveret. Konserveres efter eget ønske, kan evt. fryses.
Max. daglig indtagelse 5 tsk. marmelade.
Tips
Kan fryses i små potioner evt. fryseposer eller isterningebakker.
Svesker og figner sættes i blød 1 døgn og derefter blendes det. Sirup og honning tilsættes. Det gives et hurtig opkog og til sidst tilsættes sennespulveret. Konserveres efter eget ønske, kan evt. fryses.
Max. daglig indtagelse 5 tsk. marmelade.
Tips
Kan fryses i små potioner evt. fryseposer eller isterningebakker.