Ingredienser:
1 banan
2½ dl æblemost
1 ss birkesød
1 dl kokos olie
4 æg
200 g rismel
75 g quinoamel
evt 1 ss fiber Husk (for at give mere fiber)
½ tsk ren vanilje pulver
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 tsk kanel
375 g revne gulerødder
1 dl rosiner
50 g macadamianødder
1 banan
2½ dl æblemost
1 ss birkesød
1 dl kokos olie
4 æg
200 g rismel
75 g quinoamel
evt 1 ss fiber Husk (for at give mere fiber)
½ tsk ren vanilje pulver
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 tsk kanel
375 g revne gulerødder
1 dl rosiner
50 g macadamianødder
Sådan gør du:
obs: rosiner sættes i blød i æblemost i minimum 4 timer før dejen laves
Olie og æg piskes til en let skummende masse. Rosinvand, moset banan og æblemost tilsættes og piskes. (kokosolien kan gå hen og lave klumper men det er ok) Alt det tørre afmåles og blandes, derefter røres det i den skummende æggemasse.
Til sidst blandes de i blødesatte rosiner, revne gulerødder og kokos eller macadamianødder og vendes i massen. Dejen fordeles på en lille bradepande og bages ved 185 grader i ca 1½ time. Gulerødderne skal være godt møre.