Ingredienser:
2 fed finthakket hvidløg
1 fint hakket løg
1 hakket rød peberfrugt
2 ds. hakkede tomater
2 spsk. pastasauce pikant
4 dl vand
2 tern grøntsagsbouillon
Lidt olivenolie*
Havsalt
Peber
Evt. lidt citronsaft og vaniljepulver
2 fed finthakket hvidløg
1 fint hakket løg
1 hakket rød peberfrugt
2 ds. hakkede tomater
2 spsk. pastasauce pikant
4 dl vand
2 tern grøntsagsbouillon
Lidt olivenolie*
Havsalt
Peber
Evt. lidt citronsaft og vaniljepulver
Sådan gør du:
Svits hvidløg og løg i lidt olivenolie.
Tilsæt de hakkede tomater sammen med peberfrugt og vand. Lad koge et par minutter og tilsæt så grøntsagsbouillon. Lad suppen småkoge i 5-10 min. eller til peberfrugterne bliver møre.
Tilsæt pastasauce pikant og smag til med krydderier og evt. vaniljepulver samt citronsaft. Kog yderligere et par minutter og kom derefter hele suppen i en blender. Blend til suppen bliver fin og cremet.
Serveres med grovbrød og evt. lidt græsk yoghurt eller creme fraiche på toppen.
Velbekomme!
Svits hvidløg og løg i lidt olivenolie.
Tilsæt de hakkede tomater sammen med peberfrugt og vand. Lad koge et par minutter og tilsæt så grøntsagsbouillon. Lad suppen småkoge i 5-10 min. eller til peberfrugterne bliver møre.
Tilsæt pastasauce pikant og smag til med krydderier og evt. vaniljepulver samt citronsaft. Kog yderligere et par minutter og kom derefter hele suppen i en blender. Blend til suppen bliver fin og cremet.
Serveres med grovbrød og evt. lidt græsk yoghurt eller creme fraiche på toppen.
Velbekomme!