Ingredienser:
ca. 8-10 stk
2 dl kikærtemel (eller mos af iblødsatte og kogte kikærter)
2 dl vand
3 biodynamiske æg
5 store revner gulerødder eller 3 dl pulp fra dine grøntsagsjuicer (de tørre fibre du har tilbage efter juicing)
1 knsp himalayasalt eller urtesalt
1 tsk. vinstensbagepulver
1 dl solsikkekerner, kværnet til mel i en kaffemølle e.l.
1 spsk. Ghee eller kokosolie til stegning.
ca. 8-10 stk
2 dl kikærtemel (eller mos af iblødsatte og kogte kikærter)
2 dl vand
3 biodynamiske æg
5 store revner gulerødder eller 3 dl pulp fra dine grøntsagsjuicer (de tørre fibre du har tilbage efter juicing)
1 knsp himalayasalt eller urtesalt
1 tsk. vinstensbagepulver
1 dl solsikkekerner, kværnet til mel i en kaffemølle e.l.
1 spsk. Ghee eller kokosolie til stegning.
Sådan gør du:
Rør kikærtemel, vand, æg, salt, bagepulver og solsikkekerner sammen til en flydende dej.
Rør derevne gulerødder/pulp i vaffeldejen og bag til vafler i dit vaffeljern.
Har du ikke et vaffeljern kan duistedet lave pandekager af dejen.
Rør kikærtemel, vand, æg, salt, bagepulver og solsikkekerner sammen til en flydende dej.
Rør derevne gulerødder/pulp i vaffeldejen og bag til vafler i dit vaffeljern.
Har du ikke et vaffeljern kan duistedet lave pandekager af dejen.