Ingredienser:
100 g blødt smør
150 g sukrin
100 g yaconsirup
4 æg
100 gram mandelmel
3 spsk. FiberHUSK
1 spsk. kanel
2 tsk. brunt bagepulver(eller almindeligt)
300 g fintrevne gulerødder
Smør, sukrin, yaconsirup og æg piskes sammen. De tørre ingredienser blandes og røres i sammen med de revne gulerødder. Bages 35-40 minutter ved 180 grader.
Glausr:
50 g smeltet smør
100 g flødeost naturel
3 spsk. citronsaft
1 1/2 dl sukrinmelis
Valnøddertil pynt
Glasuren røres sammen og fordeles over kagen. Der pyntes med valnødder, og kagen stilles koldt til servering.
100 g blødt smør
150 g sukrin
100 g yaconsirup
4 æg
100 gram mandelmel
3 spsk. FiberHUSK
1 spsk. kanel
2 tsk. brunt bagepulver(eller almindeligt)
300 g fintrevne gulerødder
Smør, sukrin, yaconsirup og æg piskes sammen. De tørre ingredienser blandes og røres i sammen med de revne gulerødder. Bages 35-40 minutter ved 180 grader.
Glausr:
50 g smeltet smør
100 g flødeost naturel
3 spsk. citronsaft
1 1/2 dl sukrinmelis
Valnøddertil pynt
Glasuren røres sammen og fordeles over kagen. Der pyntes med valnødder, og kagen stilles koldt til servering.