Menu

Lav dine egne spirer


Ingredienser:
Listen over hvad du selv kan dyrke er lang, men nogle af de mest almindelige frø at bruge er:
Lucerne, hørfrø, hvedekorn, Azukibønner, bukkehornsfrø, kikærter og Mungbønner (bliver til bønnespirer).
Det eneste du skal bruge er et syltetøjsglas.
Sådan gør du:
De første dage ligger de i glasset, som stilles et mørkt sted. Du skal bruge meget vand, som skiftes et par gange om dagen. Derefter skal de gennemfugtes mens de ligger på en rist eller en si, så overskydende vand kan rende fra. De de må ikke ligge i for meget vand, så rådner de, men de må heller ikke udtørre!

Spirer smager rigtig godt i salaten, eller lynstegte på panden som derefter tilsættes lidt tamari.
Samtidig pynter de op i ethvert køkken.
Posted in Diverse Opskrifter By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader