Ingredienser:
½ kg. kogte kolde kartofler
1 rød peberfrugt
½-1 dl. solsikkekerner(evt. letristede)
salt og peber
½ dl. Tamari
Krydderurter el. krydderier
½ kg. kogte kolde kartofler
1 rød peberfrugt
½-1 dl. solsikkekerner(evt. letristede)
salt og peber
½ dl. Tamari
Krydderurter el. krydderier
Sådan gør du:
De kolde kartofler moses groft med en gaffel eller kartoffelmosejern. Et dertil designet puré-mose-jern kan med fordel anvendes og så røres der let (forsigtigt) med alle de øvrige ingredienser.
Formes til frikadeller/vegetter og steges på panden. Der kan tilsættes forsk. revne rodfrugter og forsk. krydderurter el. krydderier i det der som udgangspunkt er kartoffelfrikadeller.
Man kan også anvende nødder eller sesamfrø.
Nye kartofler er ikke egnet.
I sommerperioden skal der tilsættes kartoffelmel, rasp el. anden mel så som grahamsmel etc.
De kolde kartofler moses groft med en gaffel eller kartoffelmosejern. Et dertil designet puré-mose-jern kan med fordel anvendes og så røres der let (forsigtigt) med alle de øvrige ingredienser.
Formes til frikadeller/vegetter og steges på panden. Der kan tilsættes forsk. revne rodfrugter og forsk. krydderurter el. krydderier i det der som udgangspunkt er kartoffelfrikadeller.
Man kan også anvende nødder eller sesamfrø.
Nye kartofler er ikke egnet.
I sommerperioden skal der tilsættes kartoffelmel, rasp el. anden mel så som grahamsmel etc.