Menu

Kartoffel og avocadolasagne

Ingredienser:
9 lasagne plader
2 avocado
5 - 6 store kartofler
1 almindeligt løg
5 tomater

Sauce:
2 dåser flåede og hakkede tomater
2 spsk. creme fraiche 9%
2 fed presset hvidløg
1 tsk. urtesalt
1 knivspids indisk karry
½ knivspids spidskommen
1 spsk. sojasauce
evt. 1 kop vand
Sådan gør du:
I et ildfast fad lægges 3 lasagneplader. Ovenpå lægges skåret avocado og kogt kartoffel i skiver. Herefter lægges løgskiver og tomatskiver. Nu lægges andet lag lasagneplader på og så på ny, avocado, kartofler, løg og tomater.

Til sidst lægges de sidste lasagneplader på og saucen blandes samt hældes henover fadet. Saucen skal dække retten helt, der kan evt. tilsættes en kop vand til sidst, ellers bliver de øverste lasagneplader tørre. Sættes i ovnen ved 100 grader i ca. 30 - 35 minutter eller til det er gyldent på toppen. Ved servering kan pyntes med kryddergrønt.
Posted in Frokost Aftensmad Vegetar By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader