Ingredienser:
Udstyr:
kaffekværn eller foodprocessor
Ingredienser:
2 dl. cashewnødder
2 dl dadler
1 spsk. kokosolie
2 spsk. lucuma
½ dl grofthakkede macadamianødder
Topping:
1 dl kokosmel
2 spsk kokospalmesukker
1 tsk. kokosolie
½ tsk vaniljepulver
Udstyr:
kaffekværn eller foodprocessor
Ingredienser:
2 dl. cashewnødder
2 dl dadler
1 spsk. kokosolie
2 spsk. lucuma
½ dl grofthakkede macadamianødder
Topping:
1 dl kokosmel
2 spsk kokospalmesukker
1 tsk. kokosolie
½ tsk vaniljepulver
Sådan gør du:
Sådan gør du:Mal cashewnødderne til mel i en foodprocessor eller kaffekværn.
Ælt dadlerne med fingrene til du har en blød dadelmasse og tilsæt kokosolie, lucuma og til sidst de hakkede macadamianødder.
Form dejen i en firkantet brownie form og stil den køligt mens du laver krymmel.Bland kokosmel med kokossukker, kokosolie og vaniljepulver og rør godt sammen. DrysKokokosKrymmel på din kage og nyd i dejligt selskab.
Sådan gør du:Mal cashewnødderne til mel i en foodprocessor eller kaffekværn.
Ælt dadlerne med fingrene til du har en blød dadelmasse og tilsæt kokosolie, lucuma og til sidst de hakkede macadamianødder.
Form dejen i en firkantet brownie form og stil den køligt mens du laver krymmel.Bland kokosmel med kokossukker, kokosolie og vaniljepulver og rør godt sammen. DrysKokokosKrymmel på din kage og nyd i dejligt selskab.