Ingredienser:
ca. 4 personer:
4 søtungefileter à ca. 120 g (alt.: rødtunge, rødspætte, rødfisk, torsk eller vildlaks)
4 skiver mellemfast tofu, ca. 1 cm tykke
1/2 tsk. salt
10 g frisk ingefær i strimler
1 fed finthakket hvidløg
1/2 spsk.tamari eller sojasauce
1/2 tsk. sukker
1 spsk. risvin eller tør sherry (valgfrit)
2 spsk. UDOS CHOICE 3-6-9 Olieblanding
2 forårsløg i strimler
ca. 4 personer:
4 søtungefileter à ca. 120 g (alt.: rødtunge, rødspætte, rødfisk, torsk eller vildlaks)
4 skiver mellemfast tofu, ca. 1 cm tykke
1/2 tsk. salt
10 g frisk ingefær i strimler
1 fed finthakket hvidløg
1/2 spsk.tamari eller sojasauce
1/2 tsk. sukker
1 spsk. risvin eller tør sherry (valgfrit)
2 spsk. UDOS CHOICE 3-6-9 Olieblanding
2 forårsløg i strimler
Sådan gør du:
Hæld vand i en gryde, så den er fyldt ca. 2 cm op.
Læg en dampindsats i gryden, læg låg på og varm vandet op til kogepunktet.
Læg et lag skivet tofu på en varmefast tallerken.
Læg fileterne oven på tofuen, og drys med salt.
Bland ingefær, hvidløg, tamari, sukker, vin og olie i en skål.
Fordel blandingen jævnt over fisken.
Placer tallerkenen på indsatsen, læg låg på, og damp fileterne ved svag varme
(ca. 5-10 min. afhængig af, hvor tykke fileterne er).
Pynt med forårsløg.
Hæld vand i en gryde, så den er fyldt ca. 2 cm op.
Læg en dampindsats i gryden, læg låg på og varm vandet op til kogepunktet.
Læg et lag skivet tofu på en varmefast tallerken.
Læg fileterne oven på tofuen, og drys med salt.
Bland ingefær, hvidløg, tamari, sukker, vin og olie i en skål.
Fordel blandingen jævnt over fisken.
Placer tallerkenen på indsatsen, læg låg på, og damp fileterne ved svag varme
(ca. 5-10 min. afhængig af, hvor tykke fileterne er).
Pynt med forårsløg.
Server med den saft, der dannes fra fisken.