Menu

Hulekvindens chokoladekage

Step 1:
250 g dadler
3 dl æble juice eller vand

Dadler og vand koges op og afkøles let. Dadlerne skal være bløde da de skal moses.
Kom massen i en foodprocessor og kør til massen er fin og jævn.
Step 2:
1 dl kokosolie
1 tsk. vanilje pulver
2 dl fint, fint kokosmel ? ikke det du kommer på kager, men fint som mel.
2 tsk. Bagepulver
5 store spsk. god ren kakao

Tilsæt ingredienserne til den bløde dadelmasse, og kør det godt sammen. Det kan blive lidt klumpet.

Step 3:
5 store æg
Rør de 5 æg i massens så den bliver lind.
200 g hasselnødder eller mandlerVend nødderne i massen og fordel den i en smurt springform.

Bag kagen ved 165 grader i 35 minutter uden varmluft.

Step 4:
100 g mørk chokolade 80% eller en uden sukker.
Hak chokoladen fint og fordel den ud over den varme kage som overtræk.
Afkøl kagen og spis den med friske bær.
Posted By

Cecilie Hollænder Madsen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader