Step 1:
250 g dadler
3 dl æble juice eller vand
Dadler og vand koges op og afkøles let. Dadlerne skal være bløde da de skal moses.
Kom massen i en foodprocessor og kør til massen er fin og jævn.
250 g dadler
3 dl æble juice eller vand
Dadler og vand koges op og afkøles let. Dadlerne skal være bløde da de skal moses.
Kom massen i en foodprocessor og kør til massen er fin og jævn.
Step 2:
1 dl kokosolie
1 tsk. vanilje pulver
2 dl fint, fint kokosmel ? ikke det du kommer på kager, men fint som mel.
2 tsk. Bagepulver
5 store spsk. god ren kakao
Tilsæt ingredienserne til den bløde dadelmasse, og kør det godt sammen. Det kan blive lidt klumpet.
Step 3:
5 store æg
Rør de 5 æg i massens så den bliver lind.
200 g hasselnødder eller mandlerVend nødderne i massen og fordel den i en smurt springform.
Bag kagen ved 165 grader i 35 minutter uden varmluft.
Step 4:
100 g mørk chokolade 80% eller en uden sukker.
Hak chokoladen fint og fordel den ud over den varme kage som overtræk.
Afkøl kagen og spis den med friske bær.
1 dl kokosolie
1 tsk. vanilje pulver
2 dl fint, fint kokosmel ? ikke det du kommer på kager, men fint som mel.
2 tsk. Bagepulver
5 store spsk. god ren kakao
Tilsæt ingredienserne til den bløde dadelmasse, og kør det godt sammen. Det kan blive lidt klumpet.
Step 3:
5 store æg
Rør de 5 æg i massens så den bliver lind.
200 g hasselnødder eller mandlerVend nødderne i massen og fordel den i en smurt springform.
Bag kagen ved 165 grader i 35 minutter uden varmluft.
Step 4:
100 g mørk chokolade 80% eller en uden sukker.
Hak chokoladen fint og fordel den ud over den varme kage som overtræk.
Afkøl kagen og spis den med friske bær.