Ingredienser:
1 hokkaido græskar
6 kartofler
1 pastinak
2 gulerødder
2 porrer
1 rød peber
1 løg
1 lille squash
2 fed hvidløg
1 spsk. kokosolie
1 tsk. karry
Vand
1 spsk. balsamico eddike
2 spsk. tamari
2 tsk. urtesalt
1 tsk. peber
1 hokkaido græskar
6 kartofler
1 pastinak
2 gulerødder
2 porrer
1 rød peber
1 løg
1 lille squash
2 fed hvidløg
1 spsk. kokosolie
1 tsk. karry
Vand
1 spsk. balsamico eddike
2 spsk. tamari
2 tsk. urtesalt
1 tsk. peber
Sådan gør du:
Hokkaido græskaret udkernes og skæres i tern. (Du behøver ikke at tage skrællen af). Rengør og skær alle grøntsager i stykker. Varm kokosolie i en gryde og tilsæt karry og lad det bruse op. Kom løg og hvidløg i gryden og lad det stege lidt, før de øvrige grøntsager tilsættes. Vend grøntsagerne godt i gryden og lad det svitse lidt, inden du tilsætter vand, så det netop dækker grøntsagerne.
Lad suppen koge ca. ½ time, blend den og tilsæt salt, peber, balsamico eddike og tamari ? og mere vand hvis behov.
Skal suppen være ekstra hot, så tilsæt ½-1 rød chili og et par skiver frisk ingefær og blend det med.
Toppings forslag:
Kyllingestrimler stegt i kokosolie og karry eller krydrede kikærter (kogte kikærter svitset i kokosolie og karry) og grøn pesto
Hokkaido græskaret udkernes og skæres i tern. (Du behøver ikke at tage skrællen af). Rengør og skær alle grøntsager i stykker. Varm kokosolie i en gryde og tilsæt karry og lad det bruse op. Kom løg og hvidløg i gryden og lad det stege lidt, før de øvrige grøntsager tilsættes. Vend grøntsagerne godt i gryden og lad det svitse lidt, inden du tilsætter vand, så det netop dækker grøntsagerne.
Lad suppen koge ca. ½ time, blend den og tilsæt salt, peber, balsamico eddike og tamari ? og mere vand hvis behov.
Skal suppen være ekstra hot, så tilsæt ½-1 rød chili og et par skiver frisk ingefær og blend det med.
Toppings forslag:
Kyllingestrimler stegt i kokosolie og karry eller krydrede kikærter (kogte kikærter svitset i kokosolie og karry) og grøn pesto