Ingredienser:
1 dl. Havregryn
1 dl. Hørfrø
1 dl. Græskarkerner
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Sesamfrø
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. Salt
3,5 dl Mel
1,25 dl Rapsolie
2 dl. Vand
1 dl. Havregryn
1 dl. Hørfrø
1 dl. Græskarkerner
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Sesamfrø
1 tsk. Bagepulver
2 tsk. Salt
3,5 dl Mel
1,25 dl Rapsolie
2 dl. Vand
Sådan gør du:
Alt røres sammen i en skål, hvorefter dejen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
I ovenstående portion er der til to plader.
Brødene bages i en forvarmet ovn i 20 minutter ved 200 grader.
Alt røres sammen i en skål, hvorefter dejen rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
I ovenstående portion er der til to plader.
Brødene bages i en forvarmet ovn i 20 minutter ved 200 grader.