Ingredienser:
Hirseflager økologiske 2 kopper
Øko/Castello/ost m./pikante urter 1 gl.
Speltmel økologisk 1 Kop
Tvebakker 4 stk.
Hasselnødder økologiske 2 kopper
Æg 1 stk.
Paprika, salt pepper efter smag.
Olie til stegning.
Hirseflager økologiske 2 kopper
Øko/Castello/ost m./pikante urter 1 gl.
Speltmel økologisk 1 Kop
Tvebakker 4 stk.
Hasselnødder økologiske 2 kopper
Æg 1 stk.
Paprika, salt pepper efter smag.
Olie til stegning.
Sådan gør du:
Kog hirsen mør bland flødeosten og melet sammen med hirsen form det i små runde kroketter. Knus tvebakkerne bland dem sammen med de finthakkede nødder samt paprika salt /pepper. Vend hirse/kroketterne i det piskede æg rul dem ind i blandingen med nødder og krydderier. Steges lysebrune i en god olie - de kan også friture/ koges.
Serveres til blandede grøntsager eller en stuvning af grønkål/spinat.
Kog hirsen mør bland flødeosten og melet sammen med hirsen form det i små runde kroketter. Knus tvebakkerne bland dem sammen med de finthakkede nødder samt paprika salt /pepper. Vend hirse/kroketterne i det piskede æg rul dem ind i blandingen med nødder og krydderier. Steges lysebrune i en god olie - de kan også friture/ koges.
Serveres til blandede grøntsager eller en stuvning af grønkål/spinat.