Ingredienser:
Kom følgende i en kraftig blender:
1 spsk lecithinpulver
300 gr frosne bær
1-2 dl kokosmælk
1 spsk hørfrøolie eller en olieblanding baseret på hørfrøolie, såsom Udo's Choice, Livets Olie e.l.
1 spsk flydende levertran eller fiskeolie
1 spsk hørfrø
et meget lille drys vaniljepulver
1/4-1/2 tsk stødt kanel
evt. en smule stødt eller frisk ingefær
evt. 1 banan eller 1/2 skrællet mango
evt. 1-2 håndfulde frossen spinat, ærter eller broccoli
evt. 1 tsk byggræspulver
evt. 1 spsk rødbedekrystaller fra Panacea Helse
Kør det hele i blenderen til du har en soft ice.
Det skal være en soft ice og ikke en smoothie, så blenderen skal have noget power og kommer på arbejde indledningsvis.
Kom følgende i en kraftig blender:
1 spsk lecithinpulver
300 gr frosne bær
1-2 dl kokosmælk
1 spsk hørfrøolie eller en olieblanding baseret på hørfrøolie, såsom Udo's Choice, Livets Olie e.l.
1 spsk flydende levertran eller fiskeolie
1 spsk hørfrø
et meget lille drys vaniljepulver
1/4-1/2 tsk stødt kanel
evt. en smule stødt eller frisk ingefær
evt. 1 banan eller 1/2 skrællet mango
evt. 1-2 håndfulde frossen spinat, ærter eller broccoli
evt. 1 tsk byggræspulver
evt. 1 spsk rødbedekrystaller fra Panacea Helse
Kør det hele i blenderen til du har en soft ice.
Det skal være en soft ice og ikke en smoothie, så blenderen skal have noget power og kommer på arbejde indledningsvis.
Sådan gør du:
Dampet Fisk:150-200 gr frisk udbenet og renset fisk (laksestykker, rødspættefiletter, torsk e.l.)kryderurter efter eget valg.
Kom fisken i en gryde med 1-2 dl vand og krydderurter samt krydderier efter smag og behag.
Damp fisken i 5-6 minutter, til den er mør.
Dampet Fisk:150-200 gr frisk udbenet og renset fisk (laksestykker, rødspættefiletter, torsk e.l.)kryderurter efter eget valg.
Kom fisken i en gryde med 1-2 dl vand og krydderurter samt krydderier efter smag og behag.
Damp fisken i 5-6 minutter, til den er mør.