Menu

Gurkemejestænger

Ingredienser:
1 håndfuld mandler
1 håndfuld hasselnødder
1 håndfuld kokos
20 dadler
1 tsk. gurkemejepulver
1 /2 tsk. ingefærpulver
2 spsk. citronsaft
1 knivspids salt

Mørk chokolade til chokoladeovertræk

Kokos og gurkemeje til drys
Sådan gør du:
Pres citronen og lad gurkemejen opløses i saften. Tilsæt kokosmelen, og lad den tage farve af gurkemejen. (gem lidt gylden kokosmel til topping) De andre ingredienser hakkes eller blendes og det hele røres sammen.

Formes til stænger, ca. 8 stk. som dyppes i chokoladebad.

Kokostopping
Den farvede kokosmel, drysses over chokoladen. Hvis kokosmelet er for vådt, så lad det trække på et stykke køkkenrulle, før du drysser det på chokoladen. Har du frisk gurkemeje, så kan du rive det fint og blande med kokosmelet.

Velbekomme fra Susy Grundahl
Posted in Snacks By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader