Ingredienser
100 gram mørk chokolade
1 håndfuld mandler med skal
1 spiseske agavesirup
1 granatæble fri for saften eller frystørret granatæble
100 gram mørk chokolade
1 håndfuld mandler med skal
1 spiseske agavesirup
1 granatæble fri for saften eller frystørret granatæble
Sådan gør du:
* Smelt chokoladen i et vandbad.
* Hak mandlerne groft, og tørsteg dem på panden.
* Tilsæt en teskefuld Agavesirup som du blander med de færdig-ristede mandler.
Gem lidt ristede mandler og granatæbler til at pynte toppen af chokoladen med.
* Smelt chokoladen i et vandbad.
* Hak mandlerne groft, og tørsteg dem på panden.
* Tilsæt en teskefuld Agavesirup som du blander med de færdig-ristede mandler.
Gem lidt ristede mandler og granatæbler til at pynte toppen af chokoladen med.
*Så blander du blot det hele sammen og lægger i en form, med bagepapir, og stiller det i køleskabet i ca. 1 time.
Den kan ikke holde så længe, med de friske granatæbler - men det kommer den heller ikke til ;-)
Velbekomme fra Susy Grundahl
Den kan ikke holde så længe, med de friske granatæbler - men det kommer den heller ikke til ;-)
Velbekomme fra Susy Grundahl