Ingredienser:
Du skal bruge følgende krydderier
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. ingefær
1 spsk fennikelfrø
1 tsk. peberkorn
1 tsk. citronskal
1 tsk. kanel
1/2 tsk. bukkehornsfrø, malet
1 glas mandelmælk
1 tsk. manukahonning
Du skal bruge følgende krydderier
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. ingefær
1 spsk fennikelfrø
1 tsk. peberkorn
1 tsk. citronskal
1 tsk. kanel
1/2 tsk. bukkehornsfrø, malet
1 glas mandelmælk
1 tsk. manukahonning
Sådan gør du:
Alle krydderier hakkes eller blendes, til en fin masse.
Tilsæt lidt kogende vand, og lad din pasta suge vandet til sig indtil det har en fin blød pastakonsistens, som peanutbutter.
"Golden milk pasta" kan holde sig i køleskabet i en lille uge.
Så tager du bare en skefuld hver aften, som du tilsætter den varme mælk.
Lav Golden Milk
Kog mandelmælken og kom den i et glas.
Tilsæt 1 tsk. "golden milk pasta og 1 tsk. Manukahonning, som røres godt sammen.
Bukkehornsfrø er supersunde, men smagen er ikke helt så fantastisk.
Så de kan undlades i din første opskrift - men gør klar til at invitere bukkehorn med i næste omgang.
Det får jeg ikke lavet!
Så det er heldigt vi har fået denne økologiske blanding - Økologisk Golden Milk pulver
Alle krydderier hakkes eller blendes, til en fin masse.
Tilsæt lidt kogende vand, og lad din pasta suge vandet til sig indtil det har en fin blød pastakonsistens, som peanutbutter.
"Golden milk pasta" kan holde sig i køleskabet i en lille uge.
Så tager du bare en skefuld hver aften, som du tilsætter den varme mælk.
Lav Golden Milk
Kog mandelmælken og kom den i et glas.
Tilsæt 1 tsk. "golden milk pasta og 1 tsk. Manukahonning, som røres godt sammen.
Bukkehornsfrø er supersunde, men smagen er ikke helt så fantastisk.
Så de kan undlades i din første opskrift - men gør klar til at invitere bukkehorn med i næste omgang.
Det får jeg ikke lavet!
Så det er heldigt vi har fået denne økologiske blanding - Økologisk Golden Milk pulver