Menu

Chokonødde-Crunch

Ingredienser til et fadfuld:
60 g kakaosmør
20 g jomfrukokosolie
1 knsp. fint himalayasalt
1 knsp. vaniljepulver
2 spsk. kakaopulver (usødet)
1 spsk. ahornsirup
1 ½ dl hasselnødder
1 ½ dl rosiner
1 dl hampefrø
½ dl kakaonibs
Sådan gør du:
* Smelt kakaosmør og kokosolie oversvag varme i et vandbad.
* Tilsæt salt, vanilje, kakao og ahornsirup.
* Mal halvdelen af hasselnødderne til groft mel i kaffemøllen.
* Hak den anden halvdel af hasselnødderne groft.
* Hak rosinerne groft.
* Bland kakaomassen med hasselnødder,rosiner, hampefrø og kakao-nibs.
* Bred massen ud i en passende form,dæk den med film, og kom den i fryseren.
* Når massen er frossen, kan den brækkes i passende stykker, som opbevares i en dåse med låg i fryseren, til de skalspises.

FIF TIL CHOKONØDDE-CRUNCH
Du kan sagtens erstatterosiner med andre typer hakket,tørret frugt. Det smagervirkelig godt med hasselnødder,men prøv også mandlereller andre typer nødder.Hampefrø er ret sunde ogbehageligt milde i smagen,men kan eventuelt erstattesaf sesamfrø.
Posted in Snacks Kager & Dessert By

Camilla Laursen

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader